Loopgroep Wageningen.

Start begin september 2024: meld je interesse!

Heb je interesse in hardlooptraining met een loopgroep in Wageningen? Je bent niet de enige. We starten vanaf woensdag 4 september 2024! Meld je alvast aan via onderstaande knop aan. 

Loopgroep Wageningen. Intervaltraining Wageningen. Hardlooptraining Wageningen. Trainingsschema Wageningen. Hardloopcoach. Running class wageningen.

Loopgroep voor lopers die beter willen lopen met minder kans op blessures.


Je wordt gemotiveerd.

Samen lopen is leuker! De gezellige, wekelijkse hardlooptrainingen werken verslavend en motiverend. Je staat er niet alleen voor. Je hoeft alleen maar te komen en rest gaat (bijna) vanzelf!

 

Je looptechniek verbetert.

Tijdens de groepstrainingen besteden we veel aandacht aan hardlooptechniek en hoe je daarmee gemakkelijker en sneller kunt lopen met minder kans op blessures.

 

Je wordt fitter en traint slimmer.

Je leert hoe je slim kunt trainen en duurzaam kunt hardlopen. Daarmee word je echt fitter en kun je het hardlopen langdurig en met plezier volhouden. 

Dit wil je weten.


Trainingsmomenten:

Woensdagochtend (vanaf 4 september 2024)

Woensdagavond, donderdagavond, vrijdagochtend (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) 

Starttijd en duur training:

Ochtend: 9u00

Avond: 19u30 

Duur: 60 tot 75 minuten

Waar:

We starten in Kortenoord en lopen lokaal een interval, zoeken het Binnenveld op of doen een rondje Wageningen.

Aantal deelnemers:

8 tot 16 

Voor wie:

Voor iedereen die beter en makkelijker wil hardlopen, met minder kans op blessures.

Niveau:

Voor de loopgroep is enige hardloopervaring nodig, maar je hoeft zeker geen gevorderde loper te zijn. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken om onderling niveauverschil. Twijfel je? Neem contact met mij op!

Kosten:

€ 30,- per maand; € 75,- voor 10 trainingen

 

De trainer.


Hardlooptraining Wageningen. Loopgroep Wageningen. Intervaltraining Wageningen. Trainingsschema Wageningen. Hardloopcoach Wageningen.

Hi, 

 

ik ben René en sinds 2014 train en begeleid ik hardlopers en andere duursporters. Hoewel het grootste deel van mijn werk bestaat uit het coachen en begeleiden van hardlopers, geef ik wekelijks aan een aantal groepen training. Het samen lopen en trainen, is voor velen een enorme boost, en voor mij ook. 

 

Ik geloof dat je een betere hardloper kunt worden door regelmatig met looptechniek bezig te zijn. Omdat hardlopen meer is dan je ene voet voor de andere plaatsen, besteed ik in mijn trainingen naast techniek ook veel aandacht aan kracht, coördinatie en mobiliteit. Anders gezegd: ik geloof in betere atleten, niet slechts in betere lopers.

 

In mijn ervaring als trainer, coach én loper, is geen loper gelijk. Daarom is er binnen de trainingen altijd persoonlijke aandacht voor de loper, juist óók in een groep. Wat voor de één werkt, hoeft voor een ander niet per se een meerwaarde te zijn. Ik wil jouw technisch beter laten lopen, met minimale aanpassingen, die zo dicht mogelijk bij jouw eigen loopstijl liggen. Door in mijn trainingen te focussen op blessurepreventie en een betere looptechniek, worden lopers veelal vanzelf sneller én zijn zij in staat duurzaam hard te blijven lopen. Wie wil dat nou niet?

 

De afgelopen jaren gaf en geef ik aan een aantal fantastische groepen lopers training in Amsterdam, Alphen a/d Rijn en Naarden.

 

Daar komt nu hardlooptraining in Wageningen bij. Hopelijk zien we elkaar snel op een training.

 

Groet en wellicht, tot ziens, René Koolwijk

 

Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284