Hardlooptrainingen.


Op dit moment verzorg ik trainingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Naarden. Binnenkort starten hardlooptrainingen in Wageningen

 

Je kunt mij benaderen voor elke vorm van looptraining. Privé training, zowel 1 op 1 als met een groep. Ook verzorg ik trainingen voor medewerkers van bedrijven. De invulling van de training kunnen we in overleg vaststellen. Zoek je (individuele) begeleiding om jouw looptechniek te verbeteren? Misschien ben je specifiek op zoek naar training voor een bepaald event. Of ben je benieuwd hoe je specifiek aan kracht- en mobiliteit kunt winnen? 

 

Neem dan contact met mij op. 

 

Loopgroep Wageningen

Loop makkelijker en sneller met de hardlooptrainingen van Let's Go Running in Wageningen. Meer informatie over de loopgroep vind je hier.

Hardlooptraining Wageningen. Loopgroep Wageningen. Hardloopcoach. Hardlooptrainer Wageningen. Running class Wageningen. Hardlooptraining Amsterdam. Loopgroep Amsterdam.

Beginnerscursus hardlopen Wageningen

De eerstvolgende start voor de beginnerscursus hardlopen is najaar 2024. Klik hier voor meer informatie.

Privé looptraining

Tijdens een privé sessie werken aan jouw specifieke doel: verbeteren van jouw looptechniek, een krachttraining gericht op de specifieke vereisten van het hardlopen, een interval training of een combinatie. 

 

Wat krijg je?

  • een uitdagende training voor jou, of jouw groep
  • duur: 1u15
  • locatie in overleg
  • we maken de training zo specifiek mogelijk, afgestemd op jouw doelstelling

Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284