Referenties.

Wat zeggen lopers over Let's Go Running?

Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

"Dankzij de zeer deskundige begeleiding van René heb ik binnen één jaar zodanig kunnen trainen dat ik mijn eerste marathon binnen de drie uur heb gelopen. Dit terwijl ik herstellende was van een blessure (shin splints). Door het maandelijkse persoonlijke schema en de tussentijdse feedbackmomenten via Training Peaks, kon ik met vertrouwen in korte tijd herstellen en tegelijkertijd flinke progressie boeken. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hardlooptechniek en verschillende trainingsvormen. In aanloop naar en tijdens de marathon en ook andere wedstrijden, heb ik zelfs voedingsadvies gekregen om mijn prestaties te optimaliseren. Al met al een top trainer/coach die ik zeker kan aanbevelen!"

 

- Laurens van Ingen, Amsterdam


"René heeft me begeleid als trainer/coach in aanloop naar mijn marathon in 2020. Begin januari 2020 ben ik gestart met zijn loopschema’s, destijds was mijn niveau: 1 a 2 keer per week n standaard rondje van 8 a 10 km lopen. 9 maanden later liep ik mijn debuut marathon onder de 3 uur! Zonder zijn enorme toewijding en professie was dit nooit gelukt!

 

René ademt hardlopen (en andere duursporten) en is altijd aan! Door zijn enorme betrokken en bevlogenheid weet hij je te motiveren en te triggeren om je doel te behalen. Een van zijn motto’s is: op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier het grootste resultaat behalen."

 

 

Jurjen Sinnema, Amsterdam


"Eind 2020 stelde ik mezelf een nieuw doel voor 2021: een Ultra Marathon lopen in de bergen. Vrijwel direct wist ik ook een trainingsmaatje en vriendin te overtuigen van dit gekke idee. Samen gingen we voor één doel: op 17 juli 2021, de finish van de Eiger Trail halen. Next step: professionele coaching zoeken, want roepen dat je dit wilt gaan doen is één, maar het ook daadwerkelijk doen is twee. Zo gezegd zo gedaan, de afspraak met René was snel gemaakt.

 

In 6 maanden tijd heb je ons klaargestoomd om 51 km en 3100 hoogtemeters te kunnen trailen in Zwitserland. Meerdere buitenlandse tripjes werden geannuleerd door covid-19, echter kwam jij altijd direct met een vervangend alternatief. Hoogte meters kunnen namelijk ook prima in Limburg of op de Utrechtse Heuvelrug gemaakt worden.

 

Wat ik prettig vond aan onze samenwerking is dat je schema’s maakt op maat (per week) en de duurlopen wist te combineren met Tessa. Je hield rekening met mijn vitamine B injecties en gaf me meer rust op momenten dat ik dat nodig had. De trainingsomvang was uitdagend, maar erg variërend en je was week in, week uit enorm persoonlijk betrokken. Als ik op zaterdag- of zondagochtend wakker werd zat er vaak al een succes appje in mijn inbox en dat geeft je echt een enorme boost.

 

René,  ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was zwaar en soms een pittige uitdaging met onze sociale schema’s, maar al die voorbereiding uurtjes, de trail trainingsweek, eindeloos veel trainingen op pasfrequentie; het was het allemaal meer dan waard en heeft mij echt heel veel geholpen! We gingen als een speer die berg op, en hebben zelfs vanuit de organisatie complimenten gekregen omdat ze versteld stonden van onze (klim)prestatie. (En dat ZONDER stokken😉). 

 

Ga daarom graag door met je, samenwerken naar mijn volgende doel, een PR op de Amsterdam Marathon. 

 

Let’s Go!!"

 

 

- Renske Dilven


"Dankzij de enorme toewijding en professionaliteit van René mijn eerste marathon volbracht. Missie geslaagd! Heel erg bedankt voor alle moeite: de aanmoedigingen, jouw trainingen en begeleiding en niet te vergeten het vertrouwen dat je gaf gedurende het hele coaching proces."

 

 

Paul Hendrix, Delft


Heb je een vraag? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284