Reviews.

Wat zeggen lopers over Let's Go Running? Lees hier de ervarings- en succesverhalen van lopers die met Let's Go Running hun doelen bereiken, grenzen verleggen en/of beter lopen.

Tessa - kwalificeerde zich voor de Boston Marathon

Online hardloopcoach. Hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Persoonlijke hardloopbegeleiding op maat. Hardloop coach. Trainen voor marathon.

Voordat ik met René ging trainen liep ik al een aantal jaren mooie trails in het buitenland. Hoewel ik eerst wat sceptisch was om de touwtjes uit handen te geven heeft René ervoor gezorgd dat 1) Renske en ik met een big smile de Eiger Trail finishten en 2) ik per ongeluk als 1e dame van de recreanten geëindigd ben op de Berenloop in Terschelling (met een kwalificatie voor de Boston marathon tot gevolg). Ik denk dat ik het levende bewijs ben dat stoppen ‘met gewoon maar wat doen’ en gericht gaan trainen tot mooie avonturen kan leiden. Gek genoeg heb ik nog het meest aan René gehad toen ik geblesseerd raakte. Met dank aan zijn expertise en gerichte oefeningen was ik er in no time weer bovenop en kon ik weer ouderwets genieten op een trail weekend in de Vogezen (ook een dikke tip!).

 

 

Tessa Brand - Amsterdam

Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon.

Michiel - met plezier hardlopen

"René is een heel betrokken en professionele coach. Ruim twee jaar geleden ben ik bij hem begonnen omdat ik het best lastig vond om als astma patiënt met wat overgewicht een goed trainingsschema te vinden dat paste bij mij als beginnend hardloper. De hulp van René heb ik als super ervaren. Hij wist in goed overleg een passend schema te maken en stelde dat wanneer nodig of gewenst bij. René denkt proactief mee en helpt bij het herstellen van blessures. Mijn gevoeligheid voor shin splints weerhield mij, maar ook René, er niet van om steeds weer te zoeken naar wat wel kan. Ik heb bij René leren hardlopen en daarmee het plezier erin kunnen vergroten. 

 

 

- Michiel de Haas, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen. Online hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Hardloopbegeleiding op maat.

Marlou - lachend over de finish van de halve!

"Net als vele anderen liep ik regelmatig een rondje en het leek me wel eens leuk een hardloop doel te stellen. Met de Amsterdamse marathon in zicht schreef ik me in voor de halve. Hoe ging ik dit aanpakken? En ik was ook wel benieuwd naar mijn loop techniek. Via via kwam ik bij René terecht en we gingen meteen aan de slag. Pasfrequentie.. en trainen op hartslag… daar had ik me nog nooit mee bezig gehouden…. Er was werk aan de winkel! 

 

René maakt een persoonlijk trainingsschema dat makkelijk te gebruiken is via de trainings app. Hij ziet gelijk de resultaten van de run en geeft meteen tips, aanvullende oefeningen en motiverende feedback. In korte tijd heb ik enorm veel progressie gemaakt en ben ik op een hele andere manier gaan lopen. De halve marathon ging super soepel en ik kwam lachend over de finish (1:58). Bij een volgend doel ga ik zeker weten weer trainen met René! 

 

 

- Marlou Spierts, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen. Online hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Hardloopbegeleiding op maat.

Marjolein - traint voor de CCC (100km)

"Ik vind René een prettig persoon om mee samen te werken en heb veel inzicht gekregen in mijn eigen looptechniek. Door adviezen heb ik deze kunnen verbeteren. Ook de uphill en downhill technieken helpen me om sneller en beter te kunnen rennen in de bergen. 

De trainingen hebben een mooie geleidelijke opbouw en elke training heeft een duidelijke en uitgebreide uitleg. 

Ook zijn de trainingen divers waardoor je steeds wordt uitgedaagd. Hij luistert goed naar je wensen en past de trainingen zo nodig naar boven/ beneden bij. 

Bij opkomende blessures heeft hij goede raad in de vorm van oefeningen waardoor je weinig/ geen trainingen hoeft te missen. 

Kortom heb je een mooi hardloop doel, zoals ik de CCC Mont Blanc 100km, dan beveel ik je René van harte aan."

 

 

- Marjolein Paling, Den Haag


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Philip - Liep fluitend over de mooiste trails

"Na een aantal marathons wilde ik trainen voor een snelle 10. Op zoek naar een goede coach kwam ik bij Rene terecht en het klikte gelijk. Enthousiasme gecombineerd met deskundigheid is een geweldige combinatie. ik krijg van René veel looptips en uiteraard telkens goed passende schema's. Mijn schema kent nu veel variatie en een mooie balans van uitdaging en rust. Helemaal ideaal omdat hij het telkens aanpast als er een event of wedstrijd aankomt. Daarnaast delen Rene en ik een passie voor trailrunnen en ben ik meegeweest naar de Vogezen. Onvergetelijke ervaring en schitterend avontuur. Op naar meer mooie uitdagingen! "

 

 

- Philip Post, Hekendorp 


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Matthijs - trainen met de juiste belasting voor maximaal resultaat

Ik heb René leren kennen bij zijn hardlooptrainingen in Amsterdam. Ik ben daardoor ontzettend verbeterd op technisch niveau en mijn conditie door de intervalsessies. In augustus vorig jaar ben ik gestart met een online hardloopschema en regelmatige coachsessies. Ik heb mijn eerste (weg)marathon van Rotterdam met veel plezier (fluitend) gelopen in 3:22. Mijn nieuwe doel is een ultratrail lopen waarbij hij mij optimaal gaat voorbereiden (ook als ik aangeef dat ik maximaal x aantal minuten of kilometers per week wil afleggen). Het moet vooral leuk blijven! René zorgt ervoor dat de trainingen afgestemd zijn op mijn fysieke gezondheid, daar ben ik erg blij mee. Hij geeft ook oefeningen en oppeppende gesprekken om weer op de rit te komen van een pijntje of ziekte.  Vriendelijk, met een vleugje humor en veel hardloop enthousiasme!

 

 

- Matthijs Cikot Roos, Alkmaar


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Jacqueline - Nationaal Kampioen op de halve marathon

"Hardlopen is mijn passie. Ik doe het al jaren met veel plezier en loop graag een halve marathon. Echter ik deed eigenlijk maar wat en kreeg steeds vaker last van blessures. Totdat ik René, die ook mijn trainer was, vroeg om een op maat afgestemd trainingsprogramma. Via Trainingpeaks stuurde hij mij schema’s met krachtoefeningen. De deskundige begeleiding van René gaf me weer vertrouwen en ik voelde mij sterker worden. Sindsdien zijn mijn trainingen veel meer in balans. Zijn persoonlijke en enthousiaste begeleiding heeft zeker bijgedragen aan nog betere prestaties op de halve marathon. In maart 2022 ben ik zelfs Nederlands Kampioen geworden in mijn leeftijdscategorie met een toptijd van 1.35.11. René is echt een super coach en trainer! "

 

 

- Jacqueline van den Bercken, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Eelco - PR op de marathon

"Het enthousiasme voor het lopen straalt er bij René altijd vanaf. Het is fijn dat hij niet alleen schema's maakt maar ook persoonlijk betrokken is. Een-op-een een keer een aparte sessie plant om je technisch verder te helpen. En het schema in overleg aanpast, als je situatie daar om vraagt. Mijn belletjes met René eens in deze zoveel weken bezorgden me ook goede energie en waren heel prettig om doelen, ambities en individuele omstandigheden door te spreken."

 

 

- Eelco Prins, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Anniek - PR met ruim 15 minuten op de Amsterdam marathon 

"Door de online hardloop begeleiding van René heb ik mijn PR op de marathon dik kunnen verbeteren. Van de zomer was ik aan het trainen voor de marathon van Amsterdam, maar ik had nog een stok achter de deur nodig. Ik heb toen contact met René opgenomen en hij heeft direct een schema voor mij gemaakt. Het is ontzettend fijn om René als coach en trainer te hebben. Hij maakt duidelijke schema’s en probeert het uiterste uit je te halen, zonder dat je overtraind raakt. Er is veel contact, en ook altijd ruimte voor het schuiven in het schema. Hij weet precies wat je aan kunt, ook al weet je dat zelf misschien nog niet. Het doel was om comfortabel de marathon te lopen, en dan ook nog wat tijd van mijn PR te kunnen halen. Ik heb uiteindelijk meer dan vijftien minuten van mijn PR kunnen lopen, en ga ook zeker in de toekomst samen verder trainen naar het volgende doel!"

 

 

 

- Anniek Zaalberg, Amsterdam


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Fief - liep de marathon van Berlijn voor Kika

"Ik ben blij dat ik met René in contact ben gekomen in mijn voorbereiding op de Marathon van Berlijn. Hij is gedreven, professioneel en betrokken. We hadden regelmatig contact tussendoor en hij anticipeert snel op wijzigingen in het schema. Het werken met Trainings Peaks is ook prettig. De loopjes die elke maand klaarstonden en die feedback die ik hierop kreeg. Bij blessures heeft hij mij uitstekend geadviseerd zodat ik snel kon herstellen. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen en ik ga graag met hem verder. Op naar volgende sportieve uitdagingen!"

 

- Fief Macrander, Hoorn


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Laurens - 2:58 op de marathon

"Dankzij de zeer deskundige begeleiding van René heb ik binnen één jaar zodanig kunnen trainen dat ik mijn eerste marathon binnen de drie uur heb gelopen. Dit terwijl ik herstellende was van een blessure (shin splints). Door het maandelijkse persoonlijke schema en de tussentijdse feedbackmomenten via Training Peaks, kon ik met vertrouwen in korte tijd herstellen en tegelijkertijd flinke progressie boeken. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hardlooptechniek en verschillende trainingsvormen. In aanloop naar en tijdens de marathon en ook andere wedstrijden, heb ik zelfs voedingsadvies gekregen om mijn prestaties te optimaliseren. Al met al een top trainer/coach die ik zeker kan aanbevelen!"

 

- Laurens van Ingen, Amsterdam


Online hardloopcoaching door ervaren en deskundige hardloopcoach. Trainingsschema en hardloopbegeleiding op maat. Marathonschema. Marathonbegeleiding. Hardloop coach.

Jurjen - PR op de marathon

"René heeft me begeleid als trainer/coach in aanloop naar mijn marathon in 2020. Begin januari 2020 ben ik gestart met zijn loopschema’s, destijds was mijn niveau: 1 a 2 keer per week n standaard rondje van 8 a 10 km lopen. 9 maanden later liep ik mijn debuut marathon onder de 3 uur! Zonder zijn enorme toewijding en professie was dit nooit gelukt!

 

René ademt hardlopen (en andere duursporten) en is altijd aan! Door zijn enorme betrokken en bevlogenheid weet hij je te motiveren en te triggeren om je doel te behalen. Een van zijn motto’s is: op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier het grootste resultaat behalen."

 

 

Jurjen Sinnema, Amsterdam


Hardloopbegeleiding op maat. Online hardloopcoaching. Online hardloop coach. Hardloopcoach. Online hardloopbegeleiding. Marathonbegeleiding. Marathon begeleiding op maat.

Renske - Eiger 51k finisher én een PR (3:29) op de marathon

"Eind 2020 stelde ik mezelf een nieuw doel voor 2021: een Ultra Marathon lopen in de bergen. Vrijwel direct wist ik ook een trainingsmaatje en vriendin te overtuigen van dit gekke idee. Samen gingen we voor één doel: op 17 juli 2021, de finish van de Eiger Trail halen. Next step: professionele coaching zoeken, want roepen dat je dit wilt gaan doen is één, maar het ook daadwerkelijk doen is twee. Zo gezegd zo gedaan, de afspraak met René was snel gemaakt.

 

In 6 maanden tijd heb je ons klaargestoomd om 51 km en 3100 hoogtemeters te kunnen trailen in Zwitserland. Meerdere buitenlandse tripjes werden geannuleerd door covid-19, echter kwam jij altijd direct met een vervangend alternatief. Hoogte meters kunnen namelijk ook prima in Limburg of op de Utrechtse Heuvelrug gemaakt worden.

 

Wat ik prettig vond aan onze samenwerking is dat je schema’s maakt op maat (per week) en de duurlopen wist te combineren met Tessa. Je hield rekening met mijn vitamine B injecties en gaf me meer rust op momenten dat ik dat nodig had. De trainingsomvang was uitdagend, maar erg variërend en je was week in, week uit enorm persoonlijk betrokken. Als ik op zaterdag- of zondagochtend wakker werd zat er vaak al een succes appje in mijn inbox en dat geeft je echt een enorme boost.

 

René,  ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was zwaar en soms een pittige uitdaging met onze sociale schema’s, maar al die voorbereiding uurtjes, de trail trainingsweek, eindeloos veel trainingen op pasfrequentie; het was het allemaal meer dan waard en heeft mij echt heel veel geholpen! We gingen als een speer die berg op, en hebben zelfs vanuit de organisatie complimenten gekregen omdat ze versteld stonden van onze (klim)prestatie. (En dat ZONDER stokken😉). 

 

Ga daarom graag door met je, samenwerken naar mijn volgende doel, een PR op de Amsterdam Marathon. 

 

Let’s Go!!"

 

 

- Renske Dilven, Amsterdam


Online hardloopcoach. Online hardloopcoach. Online hardloop coach. Marathon begeleiding. Persoonlijke hardloopbegeleiding op maat.

Paul - fit geworden voor de marathon

"Dankzij de enorme toewijding en professionaliteit van René mijn eerste marathon volbracht. Missie geslaagd! Heel erg bedankt voor alle moeite: de aanmoedigingen, jouw trainingen en begeleiding en niet te vergeten het vertrouwen dat je gaf gedurende het hele coaching proces."

  

 

Paul Hendrix, Delft


Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284