Reviews.

Wat zeggen lopers over Let's Go Running? Lees hier de ervarings- en succesverhalen van lopers die met Let's Go Running hun doelen bereiken, grenzen verleggen en/of beter lopen.

Online hardloopbegeleiding. Met hardloopcoaching naar een PR op de marathon. Marathon trainingsschema. Marathonschema. Online hardloopcoaching. Hardloop coach. Online hardloopbegeleiding op de marathon.

Jochem - met online hardloop coaching de marathon de baas

 

Na in 2015 geblesseerd geraakt te zijn bij het trainen voor een marathon, bleef de gedachte om ooit een marathon te lopen door mijn hoofd spoken. Begin 2023 heb ik contact gezocht met René omdat ik zelf de kennis en discipline niet heb om effectief en gestructureerd te trainen. Nadat we begonnen, bouwde René de trainingsfrequentie uit. Dat was even slikken qua tijdsbesteding, maar het bleek na een paar weken eigenlijk toch, inderdaad, goed te doen. 

 

Het trainen ging goed, hoewel ik in juli uit het niets een blessure kreeg waardoor ik 4 weken niet heb kunnen lopen. René heeft het schema toen omgegooid om te zorgen dat ik niet te hard van stapel liep om de gemiste trainingsuren te willen compenseren. Eenmaal weer aan de slag merkte ik na een paar weken vol van gevarieerde trainingen, ook weer progressie en fitheid. 

 

In oktober 2023 heb ik de marathon van Antwerpen gelopen. Door de structuur en coaching van René stond ik daar fit aan de start, heb ik goed gelopen en ontzettend genoten van de eerste marathon die ik heb voltooid. Een geweldige ervaring (!) en ik ben dan ook erg blij dat René me heeft begeleid in de weg daarnaartoe. Bij de blessure in juli zag ik de bui namelijk alweer hangen mede door de eerder mislukte poging in 2015. Heel knap dat hij me in circa 5,5 maand (waarvan een maand blessure) klaar heeft gestoomd hiervoor. Super!” 

 

 

Jochem Koolen  //  Ell

Ell

 


Online hardloopbegeleiding. Met hardloopcoaching naar een PR op de marathon. Marathon trainingsschema. Marathonschema. Online hardloopcoaching. Hardloop coach. Online hardloopbegeleiding op de marathon.

Jesse - winnende structuur met online hardloopcoaching

 

Na het starten van een eigen bedrijf en het verlaten van de horeca besloot ik dat het op andere vlakken ook tijd was het roer om te gooien. Van ongezond, onregelmatig en ongedisciplineerd leven naar gestructureerd, gezond en sportief. In mijn tienerjaren heb ik altijd fanatiek gesport maar dit was er de laatste tien jaar toch een beetje bij ingeschoten. De teller begon dus weer op nul. 

 

Met de kennis, support en het enthousiasme van René als stok achter de deur transformeerde ik in een ‘hardloper’ die moeite had met het rennen van vier kilometer in een hardloper die briesend aan de start stond bij wedstrijden. Zin in lopen ging gepaard met tips&tricks van René en moeiteloos werd het schema wat aangepast als ik mijn trainingen voor een bokswedstrijd er tussendoor wilde afronden. Ik heb in een jaar voor mijn gevoel een extreme sprong voorwaarts gemaakt in mijn fitheid en ik durf met droge ogen te beweren dat dit dankzij René is. Het uiteindelijke doel, het voltooien van een marathon, lukte zelfs in 3:11. Een tijd die ik een jaar geleden en zonder marathonervaring nooit had durven dromen.

 

Ik kijk er naar uit om onder begeleiding van René ook voor mijn volgende doelen, de marathon van Milaan onder de drie uur en een halve triatlon in Nice, te trainen en ik weet zeker dat dit onder zijn bezielende begeleiding ook gewoon weer gaat lukken!

 

 

Jesse Zwart  //  Amsterdam

 


Online hardloopbegeleiding. Met hardloopcoaching naar een PR op de marathon. Marathon trainingsschema. Marathonschema. Online hardloopcoaching. Hardloop coach. Online hardloopbegeleiding op de marathon.

Ralph - dankzij online hardloopbegeleiding met plezier naar een dik PR op de marathon!

 

Online hardloopcoaching van René heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier en vertrouwen heb in de marathon! René zijn methode om mij aan een PR te helpen op de marathon was enorm succesvol: met 2:47 dik 4 minuten onder mijn bestaande PR. René gaf uitdagende en leuke schema’s en er zat een goede logica achter, gebaseerd op mijn achtergrond, mijn doel, mijn persoonlijke omstandigheden en eerdere valkuilen. De kracht- en stabiliteitsoefeningen die ik er ook nog eens bij kreeg maakte het geheel helemaal compleet. Tot slot was ook de communicatie en samenwerking erg prettig. René is betrokken en neemt de tijd. Voor mij dus super succesvol en prettig!

 

 

Ralph Venhoven  //  Assen

 


Online hardloopbegeleiding. Met hardloopcoaching naar een PR op de marathon. Marathon trainingsschema. Marathonschema. Online hardloopcoaching. Hardloop coach. Online hardloopbegeleiding op de marathon.

Léon - met plezier steeds fitter worden

 

Na vele jaren kroegbezoeken en ongezond eten wilde ik mijn leven gezonder gaan leiden. Hardlopen probeerde ik al een aantal keren eerder, maar het bleef bij halve pogingen. Toen ik eenmaal toch de smaak te pakken had volgden de blessures. Achteraf gezien werden deze veroorzaakt doordat ik zonder plan maar wat aanklooide met afstanden en tempo’s.

 

Omdat ik nu echt gedreven was om door te gaan met een sportiever leven besloot ik hulp in te roepen bij het hardlopen. En wat ben ik blij dat ik via google bij Let's Go Running uitkwam! René weet precies welk schema bij je past en hoe dit te combineren met de juiste krachtoefeningen. Ook een loopanalyse, met de daaruit voortvloeiende oefeningen, droegen er toe bij dat de pijntjes en blessures als sneeuw voor de zon verdwenen. 

 

Mijn conditie werd steeds beter, maar helaas ging ik na twee maanden door een verkeerde beweging door m’n rug. Maar ook hier heeft René mij weer ontzettend geholpen! Het schema paste hij direct aan en ook kreeg ik oefeningen om mijn rug / core te versterken. Hij stak hier veel tijd voor mij in. 

 

Hierna was ik weer letterlijk en figuurlijk hard op weg naar mijn eerste marathon. Deze liep ik uiteindelijk in een PR van 3u26min. Een tijd die René twee maanden daarvoor al voorspelde! Om maar even aan te geven hoe goed René je kent!

Door René is mijn enthousiasme om te sporten alleen maar groter geworden en is het volgende doel voor volgend jaar de IronMan in Hamburg!

 

 

Léon Bolman  //  Heiloo

 


Trainingsschema's. Hardloopcoaching. Triathlon. Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon. Online hardloop coaching.

Ivo - het maximale eruit halen!

Na een overwintering van 3 maanden in Zuid-Afrika die bol stond van gezelligheid en ongezond leven wilde ik het roer omgooien en mooi sportdoel stellen. Tijdens de kerstdagen besloot ik dat het de Marathon van Rotterdam moest gaan worden. Onder de 3 uur. Na een maand trainen sloeg de twijfel toe. Ik ging deze pace nooit 42km volhouden. Aangezien ik geen ervaring had met marathons besloot ik via Google op zoek te gaan naar shortcuts. Hardloop coaching van Let’s Go Running was daar het resultaat van. Vanaf het eerste moment heeft René mij fantastisch bijgestaan. Altijd een luisterend oor. Altijd een oplossing voor pijntjes. Altijd handige tips over voeding en altijd een schema waar je beter van wordt. Na 3 maanden trainen met René was ik in staat om de Marathon van Rotterdam in 2:54 met glimlach op mijn gezicht te voltooien. 

 

Door zo procesmatig en voor het eerst ook echt slim te trainen is het sportgenot enorm toegekomen. Ook het fietsen ging ineens een stuk makkelijker. Voor het eerst kon ik echte lange stukken goed verteren en had ik zelfs vaak nog over op het einde - waar mijn vrienden stuk zaten. Na een geslaagde gravel ultra race besloot ik mij in te schrijven voor een hele triathlon: de Iron Man in Gdynia. In ongeveer 9 maanden heeft René mij wederom met chirurgische precisie voorbereid en omgebouwd tot een zuinige diesel met een podiumplek (3e in age group) en een KONA kwalificatie tot gevolg! 

 

Ik durf met recht te zeggen dat dit zonder de coaching en trainingsbegeleiding van René niet gelukt was. Als vrienden mij om tips vragen om beter te worden zeg ik altijd dat ze René een berichtje moeten sturen. Inmiddels trainen ook een aantal vrienden van mij bij René. De progressie bij hen is indrukwekkend om te zien.

 

 

Ivo Janssen  //  Amsterdam


Trainingsschema's. Hardloopcoaching. Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon. Online hardloop coaching.

Joost - een PR op de marathon van 16 minuten!

Na een 2de mislukte poging om de marathon binnen 3:00 uur te lopen was het tijd voor een meer gegronde aanpak en ben ik online gaan oriënteren wie mij met dit doel kan helpen. Al snel kwam ik op de site van letsgorunning terecht en na een prettige introductie gesprek heb ik ervoor gekomen om samen dit avontuur aan te gaan.

 

Het eerste wat opviel in het trainingsprogramma was de variatie in trainingen en tempo's. Tevens merk je ook echt dat René betrokken is en actief meekijkt met de resultaten. Ondanks dat de kilometrage in het begin nog laag lag zag ik na een aantal weken onderweg te zijn al duidelijke progressie! Dankzij dit schema heb ik ook een prima Eiger 51 kunnen lopen onderweg naar de marathon van Eindhoven.

 

Helaas zat het na het avontuur in Zwitserland een week of 4-5 tegen waarbij mijn lichaam tegensputterde waarbij het tempo laag lag en de hartslag hoog. Wat hierin opviel is dat René actief bezig was om te zoeken hoe we de draad weer konden oppakken. Dit betekende dat hij het trainingsschema regelmatig aanpaste om te kijken wat aansloeg.

 

Het antwoord bleek uiteindelijk te liggen in het inzetten van een ochtend / middag training op een aantal dagen van de week. Door de opgelopen achterstand moest het trainingsschema behoorlijk gecomprimeerd worden om toch goed voorbereid aan te start te staan. Hierbij heeft René de grens opgezocht en precies de balans kunnen vinden tussen het opbouwen van conditie en te zorgen dat de vermoeidheid net binnen de perken bleef.

 

Het resultaat mag er zijn: een 3:01 op de marathon. Helaas net geen sub 3 maar wel een PR van 16 minuten! Hierdoor heb ik er ook alle vertrouwen in dat, in samenwerking met René, de vierde keer wel scheepsrecht zal zijn!

 

 

Joost Bosman  //  Arnhem


Trainingsschema's. Hardloopcoaching. Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon. Online hardloop coaching.

Robert - schitterend marathondebuut!

Ik klopte een halfjaar geleden aan bij Let's Go Running voor hardloopcoaching in aanloop naar de marathon van Berlijn, mijn 1e marathon! René heeft mij vervolgens van begin tot eind fantastisch bijgestaan in dit traject, met als gevolg dat ik blessurevrij en met vertrouwen aan de start stond. Ik heb genoten van het proces en de prettige trainingsschema’s via Trainingpeaks, waarbij ik merkte dat ik elke week vooruit ging. De marathon zelf was een schitterend sluitstuk en smaakt absoluut naar meer! Ik kijk dan ook uit naar nieuwe hardloopdoelen in de toekomst, met het enthousiasme en de kunde van René aan mijn zij.

 

 

Robert Smits  //  Wageningen


Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon. Online hardloop coaching.

Stefania - blessurevrij op de marathon!

“Het pad wat ik heb bewandeld met René is voor ons beiden ietwat anders gelopen dan voorzien. Ik heb René ingeschakeld als hardloopcoach nadat ik al ruim twee maanden aan het trainen was voor de marathon van Rotterdam. Dit deed ik op basis van een verzameling aan renschema’s die online te vinden waren. Na de zoveelste blessure op te lopen, had ik er geen vertrouwen meer in dat de marathon zou lukken op m’n eigen houtje. Dus na een uitgebreid eerste belletje, werd onze samenwerking al snel in stand gezet met een loopanalyse, een schema, oefeningen, tips en alles van dien.

 

Nog geen week later viel ik onhandig, maar hard van m’n fiets, en viel het hele plan in duigen door een zware hersenschudding. René bracht vanaf moment één perspectief. Waar ik nog geen 10 minuten kon wandelen, kon ik wel wat oefeningen voor m’n kuiten doen, en een paar dagen later voorzichtig indoor fietsen. René gaf me in deze opbouwende periode perspectief, maar bleef behoedzaam opdat ik niet over grenzen heen ging. “Luister goed naar je lijf” was een veelgebruikte opmerking die ik van hem te horen kreeg. Hierdoor werden er flink wat trainingen overgeslagen, heeft René meerdere malen m’n schema moeten aanpassen, maar kon ik blijven lopen zonder het herstel van m’n hersenschudding te vertragen.

 

De marathon van Rotterdam kwam weer in beeld, en voor ik het wist was de dag daar. Ik heb van begin tot eind volop kunnen genieten, met een finishtijd van sub 4 uur. Ik ben René ontzettend dankbaar voor alle hulp, steun, flexibiliteit en trainingen. Ik kijk er naar uit om onder zijn begeleiding weer te trainen voor m’n volgende doel in November (Nice-Cannes), dit keer onder normalere omstandigheden.”

 

 

Stefania van Limburg Stierum //  Amsterdam


Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon. Online hardloop coaching.

Casper - grenzen verleggen met online hardloopbegeleiding

"Toen ik na mijn eerste 50k trailrun over de finish kwam, wist ik dat ik verder wilde gaan en mijn focus op lange trail afstanden te leggen. Maar ik besefte ook dat mijn eigen, intuïtieve trainingsmethoden niet genoeg waren om minder gehavend over de finishlijn te komen. Dat is waar René in beeld kwam.

Werken met René heeft mijn hardlopen naar een hoger niveau getild. Zijn expertise, toewijding, enthousiasme en persoonlijke aanpak helpen mijn doelen te bereiken en mijn prestaties aanzienlijk te verbeteren. Door de structuur en logica die René in mijn trainingen heeft ingebracht en die zijn afgestemd op mijn prestatieniveau, kan ik nu effectiever, efficiënter en doelgerichter trainen. En het mooie is, ik geniet daardoor nog meer van mijn trainingsuren dan voorheen!

Wat ik vooral waardeer aan René als coach, is zijn betrokkenheid en enthousiasme, ondanks dat we op afstand werken. Het is prettig dat er iemand met deskundigheid over je schouder meekijkt en meedenkt. Hij staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en is zeer begaan met mijn sportieve ontwikkeling. Zijn feedback op pittige trainingen of technisch advies werkt altijd motiverend. Vooral in de aanloop naar wedstrijden beleef ik daar veel plezier aan. René helpt bijvoorbeeld bij het opstellen van een raceplan dat past bij de doelstellingen die we vooraf bedacht hebben. Dit motiveert altijd ontzettend waardoor ik altijd volledig voorbereid en zelfverzekerd aan de start sta.

Voor iedereen die serieus met zijn of haar sport bezig is of het hardlopen naar een hoger plan wil tillen kan ik René van harte aanbevelen!" 

 

Casper Kruizinga //  HuizenOnline hardloopcoaching. Als online hardloopcoach doe ik veel aan trainingsbegeleiding. Trainingsschema marathon of halve marathon. Hardloopcoach. Hardloop coach.

Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon.

Giovanni - met hardloop coaching naar een dik PR!

"Nadat mijn coronahobby veranderde in een passie begon ik het hardlopen wat serieuzer te nemen. Een marathon rennen onder de 4 uur was dan ook snel een mooie stip op de horizon. Nadat ik na twee verwoede pogingen mijn doel nog niet had bereikt, ging ik op zoek naar wat serieuzere begeleiding voor mijn hardloopambities. René zorgt ervoor dat de trainingen goed bij je passen. Hij neemt de tijd om naar je resultaten te kijken en om samen met jou een goede koers te bepalen. 

 

Met de goede en persoonlijke begeleiding van René is het me eindelijk gelukt om mijn doel te behalen. Dankzij de handige tips, oefeningen en het strakke schema van René heb ik mijn hardlooptechniek kunnen verbeteren en mijn PR op de marathon met 20 minuten kunnen verbeteren! Dit smaakt naar meer en ga dus zeker door met de begeleiding om samen naar een volgend doel te werken."

 

 

Giovanni Giaquinto  //  Amsterdam


Tessa - kwalificeerde zich voor de Boston Marathon

Online hardloopcoach. Hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Persoonlijke hardloopbegeleiding op maat. Hardloop coach. Trainen voor marathon.

Voordat ik met René ging trainen liep ik al een aantal jaren mooie trails in het buitenland. Hoewel ik eerst wat sceptisch was om de touwtjes uit handen te geven heeft René ervoor gezorgd dat 1) Renske en ik met een big smile de Eiger Trail finishten en 2) ik per ongeluk als 1e dame van de recreanten geëindigd ben op de Berenloop in Terschelling (met een kwalificatie voor de Boston marathon tot gevolg). Ik denk dat ik het levende bewijs ben dat stoppen ‘met gewoon maar wat doen’ en gericht gaan trainen tot mooie avonturen kan leiden. Gek genoeg heb ik nog het meest aan René gehad toen ik geblesseerd raakte. Met dank aan zijn expertise en gerichte oefeningen was ik er in no time weer bovenop en kon ik weer ouderwets genieten op een trail weekend in de Vogezen (ook een dikke tip!).

 

 

Tessa Brand  //  Amsterdam

Online hardloopcoaching. Online marathonschema. Online coach voor marathon. Marathonbegeleiding op maat. Online hardloop coach marathon.

Michiel - met plezier hardlopen

"René is een heel betrokken en professionele coach. Ruim twee jaar geleden ben ik bij hem begonnen omdat ik het best lastig vond om als astma patiënt met wat overgewicht een goed trainingsschema te vinden dat paste bij mij als beginnend hardloper. De hulp van René heb ik als super ervaren. Hij wist in goed overleg een passend schema te maken en stelde dat wanneer nodig of gewenst bij. René denkt proactief mee en helpt bij het herstellen van blessures. Mijn gevoeligheid voor shin splints weerhield mij, maar ook René, er niet van om steeds weer te zoeken naar wat wel kan. Ik heb bij René leren hardlopen en daarmee het plezier erin kunnen vergroten. 

 

 

Michiel de Haas  //  Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen. Online hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Hardloopbegeleiding op maat.

Marlou - lachend over de finish van de halve!

"Net als vele anderen liep ik regelmatig een rondje en het leek me wel eens leuk een hardloop doel te stellen. Met de Amsterdamse marathon in zicht schreef ik me in voor de halve. Hoe ging ik dit aanpakken? En ik was ook wel benieuwd naar mijn loop techniek. Via via kwam ik bij René terecht en we gingen meteen aan de slag. Pasfrequentie.. en trainen op hartslag… daar had ik me nog nooit mee bezig gehouden…. Er was werk aan de winkel! 

 

René maakt een persoonlijk trainingsschema dat makkelijk te gebruiken is via de trainings app. Hij ziet gelijk de resultaten van de run en geeft meteen tips, aanvullende oefeningen en motiverende feedback. In korte tijd heb ik enorm veel progressie gemaakt en ben ik op een hele andere manier gaan lopen. De halve marathon ging super soepel en ik kwam lachend over de finish (1:58). Bij een volgend doel ga ik zeker weten weer trainen met René! 

 

 

Marlou Spierts  //  Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen. Online hardloopcoaching. Marathon begeleiding. Hardloopbegeleiding op maat.

Marjolein - traint voor de CCC (100km)

"Ik vind René een prettig persoon om mee samen te werken en heb veel inzicht gekregen in mijn eigen looptechniek. Door adviezen heb ik deze kunnen verbeteren. Ook de uphill en downhill technieken helpen me om sneller en beter te kunnen rennen in de bergen. 

De trainingen hebben een mooie geleidelijke opbouw en elke training heeft een duidelijke en uitgebreide uitleg. 

Ook zijn de trainingen divers waardoor je steeds wordt uitgedaagd. Hij luistert goed naar je wensen en past de trainingen zo nodig naar boven/ beneden bij. 

Bij opkomende blessures heeft hij goede raad in de vorm van oefeningen waardoor je weinig/ geen trainingen hoeft te missen. 

Kortom heb je een mooi hardloop doel, zoals ik de CCC Mont Blanc 100km, dan beveel ik je René van harte aan."

 

 

- Marjolein Paling, Den Haag


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Philip - Liep fluitend over de mooiste trails

"Na een aantal marathons wilde ik trainen voor een snelle 10. Op zoek naar een goede coach kwam ik bij Rene terecht en het klikte gelijk. Enthousiasme gecombineerd met deskundigheid is een geweldige combinatie. ik krijg van René veel looptips en uiteraard telkens goed passende schema's. Mijn schema kent nu veel variatie en een mooie balans van uitdaging en rust. Helemaal ideaal omdat hij het telkens aanpast als er een event of wedstrijd aankomt. Daarnaast delen Rene en ik een passie voor trailrunnen en ben ik meegeweest naar de Vogezen. Onvergetelijke ervaring en schitterend avontuur. Op naar meer mooie uitdagingen! "

 

 

Philip Post  //  Hekendorp 


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Matthijs - trainen met de juiste belasting voor maximaal resultaat

Ik heb René leren kennen bij zijn hardlooptrainingen in Amsterdam. Ik ben daardoor ontzettend verbeterd op technisch niveau en mijn conditie door de intervalsessies. In augustus vorig jaar ben ik gestart met een online hardloopschema en regelmatige coachsessies. Ik heb mijn eerste (weg)marathon van Rotterdam met veel plezier (fluitend) gelopen in 3:22. Mijn nieuwe doel is een ultratrail lopen waarbij hij mij optimaal gaat voorbereiden (ook als ik aangeef dat ik maximaal x aantal minuten of kilometers per week wil afleggen). Het moet vooral leuk blijven! René zorgt ervoor dat de trainingen afgestemd zijn op mijn fysieke gezondheid, daar ben ik erg blij mee. Hij geeft ook oefeningen en oppeppende gesprekken om weer op de rit te komen van een pijntje of ziekte.  Vriendelijk, met een vleugje humor en veel hardloop enthousiasme!

 

 

Matthijs Cikot Roos  //  Alkmaar


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Jacqueline - Nationaal Kampioen op de halve marathon

"Hardlopen is mijn passie. Ik doe het al jaren met veel plezier en loop graag een halve marathon. Echter ik deed eigenlijk maar wat en kreeg steeds vaker last van blessures. Totdat ik René, die ook mijn trainer was, vroeg om een op maat afgestemd trainingsprogramma. Via Trainingpeaks stuurde hij mij schema’s met krachtoefeningen. De deskundige begeleiding van René gaf me weer vertrouwen en ik voelde mij sterker worden. Sindsdien zijn mijn trainingen veel meer in balans. Zijn persoonlijke en enthousiaste begeleiding heeft zeker bijgedragen aan nog betere prestaties op de halve marathon. In maart 2022 ben ik zelfs Nederlands Kampioen geworden in mijn leeftijdscategorie met een toptijd van 1.35.11. René is echt een super coach en trainer! "

 

 

- Jacqueline van den Bercken, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Eelco - PR op de marathon

"Het enthousiasme voor het lopen straalt er bij René altijd vanaf. Het is fijn dat hij niet alleen schema's maakt maar ook persoonlijk betrokken is. Een-op-een een keer een aparte sessie plant om je technisch verder te helpen. En het schema in overleg aanpast, als je situatie daar om vraagt. Mijn belletjes met René eens in deze zoveel weken bezorgden me ook goede energie en waren heel prettig om doelen, ambities en individuele omstandigheden door te spreken."

 

 

- Eelco Prins, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Anniek - PR met ruim 15 minuten op de Amsterdam marathon 

"Door de online hardloop begeleiding van René heb ik mijn PR op de marathon dik kunnen verbeteren. Van de zomer was ik aan het trainen voor de marathon van Amsterdam, maar ik had nog een stok achter de deur nodig. Ik heb toen contact met René opgenomen en hij heeft direct een schema voor mij gemaakt. Het is ontzettend fijn om René als coach en trainer te hebben. Hij maakt duidelijke schema’s en probeert het uiterste uit je te halen, zonder dat je overtraind raakt. Er is veel contact, en ook altijd ruimte voor het schuiven in het schema. Hij weet precies wat je aan kunt, ook al weet je dat zelf misschien nog niet. Het doel was om comfortabel de marathon te lopen, en dan ook nog wat tijd van mijn PR te kunnen halen. Ik heb uiteindelijk meer dan vijftien minuten van mijn PR kunnen lopen, en ga ook zeker in de toekomst samen verder trainen naar het volgende doel!"

 

 

 

- Anniek Zaalberg, Amsterdam


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Fief - liep de marathon van Berlijn voor Kika

"Ik ben blij dat ik met René in contact ben gekomen in mijn voorbereiding op de Marathon van Berlijn. Hij is gedreven, professioneel en betrokken. We hadden regelmatig contact tussendoor en hij anticipeert snel op wijzigingen in het schema. Het werken met Trainings Peaks is ook prettig. De loopjes die elke maand klaarstonden en die feedback die ik hierop kreeg. Bij blessures heeft hij mij uitstekend geadviseerd zodat ik snel kon herstellen. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen en ik ga graag met hem verder. Op naar volgende sportieve uitdagingen!"

 

 

- Fief Macrander, Hoorn


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Laurens - 2:58 op de marathon

"Dankzij de zeer deskundige begeleiding van René heb ik binnen één jaar zodanig kunnen trainen dat ik mijn eerste marathon binnen de drie uur heb gelopen. Dit terwijl ik herstellende was van een blessure (shin splints). Door het maandelijkse persoonlijke schema en de tussentijdse feedbackmomenten via Training Peaks, kon ik met vertrouwen in korte tijd herstellen en tegelijkertijd flinke progressie boeken. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hardlooptechniek en verschillende trainingsvormen. In aanloop naar en tijdens de marathon en ook andere wedstrijden, heb ik zelfs voedingsadvies gekregen om mijn prestaties te optimaliseren. Al met al een top trainer/coach die ik zeker kan aanbevelen!"

 

 

- Laurens van Ingen, Amsterdam


Online hardloopcoaching door ervaren en deskundige hardloopcoach. Trainingsschema en hardloopbegeleiding op maat. Marathonschema. Marathonbegeleiding. Hardloop coach.

Jurjen - PR op de marathon

"René heeft me begeleid als trainer/coach in aanloop naar mijn marathon in 2020. Begin januari 2020 ben ik gestart met zijn loopschema’s, destijds was mijn niveau: 1 a 2 keer per week n standaard rondje van 8 a 10 km lopen. 9 maanden later liep ik mijn debuut marathon onder de 3 uur! Zonder zijn enorme toewijding en professie was dit nooit gelukt!

 

René ademt hardlopen (en andere duursporten) en is altijd aan! Door zijn enorme betrokken en bevlogenheid weet hij je te motiveren en te triggeren om je doel te behalen. Een van zijn motto’s is: op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier het grootste resultaat behalen."

 

 

Jurjen Sinnema, Amsterdam


Hardloopbegeleiding op maat. Online hardloopcoaching. Online hardloop coach. Hardloopcoach. Online hardloopbegeleiding. Marathonbegeleiding. Marathon begeleiding op maat.

Renske - Eiger 51k finisher én een PR (3:29) op de marathon

"Eind 2020 stelde ik mezelf een nieuw doel voor 2021: een Ultra Marathon lopen in de bergen. Vrijwel direct wist ik ook een trainingsmaatje en vriendin te overtuigen van dit gekke idee. Samen gingen we voor één doel: op 17 juli 2021, de finish van de Eiger Trail halen. Next step: professionele coaching zoeken, want roepen dat je dit wilt gaan doen is één, maar het ook daadwerkelijk doen is twee. Zo gezegd zo gedaan, de afspraak met René was snel gemaakt.

 

In 6 maanden tijd heb je ons klaargestoomd om 51 km en 3100 hoogtemeters te kunnen trailen in Zwitserland. Meerdere buitenlandse tripjes werden geannuleerd door covid-19, echter kwam jij altijd direct met een vervangend alternatief. Hoogte meters kunnen namelijk ook prima in Limburg of op de Utrechtse Heuvelrug gemaakt worden.

 

Wat ik prettig vond aan onze samenwerking is dat je schema’s maakt op maat (per week) en de duurlopen wist te combineren met Tessa. Je hield rekening met mijn vitamine B injecties en gaf me meer rust op momenten dat ik dat nodig had. De trainingsomvang was uitdagend, maar erg variërend en je was week in, week uit enorm persoonlijk betrokken. Als ik op zaterdag- of zondagochtend wakker werd zat er vaak al een succes appje in mijn inbox en dat geeft je echt een enorme boost.

 

René,  ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was zwaar en soms een pittige uitdaging met onze sociale schema’s, maar al die voorbereiding uurtjes, de trail trainingsweek, eindeloos veel trainingen op pasfrequentie; het was het allemaal meer dan waard en heeft mij echt heel veel geholpen! We gingen als een speer die berg op, en hebben zelfs vanuit de organisatie complimenten gekregen omdat ze versteld stonden van onze (klim)prestatie. (En dat ZONDER stokken😉). 

 

Ga daarom graag door met je, samenwerken naar mijn volgende doel, een PR op de Amsterdam Marathon. 

 

Let’s Go!!"

 

 

- Renske Dilven, Amsterdam


Online hardloopcoach. Online hardloopcoach. Online hardloop coach. Marathon begeleiding. Persoonlijke hardloopbegeleiding op maat.

Paul - fit geworden voor de marathon

"Dankzij de enorme toewijding en professionaliteit van René mijn eerste marathon volbracht. Missie geslaagd! Heel erg bedankt voor alle moeite: de aanmoedigingen, jouw trainingen en begeleiding en niet te vergeten het vertrouwen dat je gaf gedurende het hele coaching proces."

  

 

Paul Hendrix, Delft


Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284