Reviews.

Wat zeggen lopers over Let's Go Running?

Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Jacqueline - Nationaal Kampioen op de halve marathon

"Hardlopen is mijn passie. Ik doe het al jaren met veel plezier en loop graag een halve marathon. Echter ik deed eigenlijk maar wat en kreeg steeds vaker last van blessures. Totdat ik René, die ook mijn trainer was, vroeg om een op maat afgestemd trainingsprogramma. Via Trainingpeaks stuurde hij mij schema’s met krachtoefeningen. De deskundige begeleiding van René gaf me weer vertrouwen en ik voelde mij sterker worden. Sindsdien zijn mijn trainingen veel meer in balans. Zijn persoonlijke en enthousiaste begeleiding heeft zeker bijgedragen aan nog betere prestaties op de halve marathon. In maart 2022 ben ik zelfs Nederlands Kampioen geworden in mijn leeftijdscategorie met een toptijd van 1.35.11. René is echt een super coach en trainer!"

 

 

- Jacqueline van den Bercken, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Eelco - PR op de marathon

"Het enthousiasme voor het lopen straalt er bij René altijd vanaf. Het is fijn dat hij niet alleen schema's maakt maar ook persoonlijk betrokken is. Een-op-een een keer een aparte sessie plant om je technisch verder te helpen. En het schema in overleg aanpast, als je situatie daar om vraagt. Mijn belletjes met René eens in deze zoveel weken bezorgden me ook goede energie en waren heel prettig om doelen, ambities en individuele omstandigheden door te spreken."

 

 

- Eelco Prins, Amsterdam


Dankzij online hardloopbegeleiding veel sneller gaan lopen op de marathon. Online hardloop coach René heeft veel beter en sneller laten lopen.

Anniek - PR met ruim 15 minuten op de Amsterdam marathon 

"Door de online hardloop begeleiding van René heb ik mijn PR op de marathon dik kunnen verbeteren. Van de zomer was ik aan het trainen voor de marathon van Amsterdam, maar ik had nog een stok achter de deur nodig. Ik heb toen contact met René opgenomen en hij heeft direct een schema voor mij gemaakt. Het is ontzettend fijn om René als coach en trainer te hebben. Hij maakt duidelijke schema’s en probeert het uiterste uit je te halen, zonder dat je overtraind raakt. Er is veel contact, en ook altijd ruimte voor het schuiven in het schema. Hij weet precies wat je aan kunt, ook al weet je dat zelf misschien nog niet. Het doel was om comfortabel de marathon te lopen, en dan ook nog wat tijd van mijn PR te kunnen halen. Ik heb uiteindelijk meer dan vijftien minuten van mijn PR kunnen lopen, en ga ook zeker in de toekomst samen verder trainen naar het volgende doel!"

 

 

- Anniek Zaalberg, Amsterdam


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Fief - liep de marathon van Berlijn voor Kika

"Ik ben blij dat ik met René in contact ben gekomen in mijn voorbereiding op de Marathon van Berlijn. Hij is gedreven, professioneel en betrokken. We hadden regelmatig contact tussendoor en hij anticipeert snel op wijzigingen in het schema. Het werken met Trainings Peaks is ook prettig. De loopjes die elke maand klaarstonden en die feedback die ik hierop kreeg. Bij blessures heeft hij mij uitstekend geadviseerd zodat ik snel kon herstellen. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen en ik ga graag met hem verder. Op naar volgende sportieve uitdagingen!"

 

- Fief Macrander, Hoorn


Dankzij hardloopbegeleiding door LetsGoRunning een debuut op de marathon onder de 3 uur.

Laurens - 2:58 op de marathon

"Dankzij de zeer deskundige begeleiding van René heb ik binnen één jaar zodanig kunnen trainen dat ik mijn eerste marathon binnen de drie uur heb gelopen. Dit terwijl ik herstellende was van een blessure (shin splints). Door het maandelijkse persoonlijke schema en de tussentijdse feedbackmomenten via Training Peaks, kon ik met vertrouwen in korte tijd herstellen en tegelijkertijd flinke progressie boeken. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hardlooptechniek en verschillende trainingsvormen. In aanloop naar en tijdens de marathon en ook andere wedstrijden, heb ik zelfs voedingsadvies gekregen om mijn prestaties te optimaliseren. Al met al een top trainer/coach die ik zeker kan aanbevelen!"

 

- Laurens van Ingen, Amsterdam


Jurjen - PR op de marathon

"René heeft me begeleid als trainer/coach in aanloop naar mijn marathon in 2020. Begin januari 2020 ben ik gestart met zijn loopschema’s, destijds was mijn niveau: 1 a 2 keer per week n standaard rondje van 8 a 10 km lopen. 9 maanden later liep ik mijn debuut marathon onder de 3 uur! Zonder zijn enorme toewijding en professie was dit nooit gelukt!

 

René ademt hardlopen (en andere duursporten) en is altijd aan! Door zijn enorme betrokken en bevlogenheid weet hij je te motiveren en te triggeren om je doel te behalen. Een van zijn motto’s is: op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier het grootste resultaat behalen."

 

 

Jurjen Sinnema, Amsterdam


Renske - Eiger 51k finisher én een PR (3:29) op de marathon

"Eind 2020 stelde ik mezelf een nieuw doel voor 2021: een Ultra Marathon lopen in de bergen. Vrijwel direct wist ik ook een trainingsmaatje en vriendin te overtuigen van dit gekke idee. Samen gingen we voor één doel: op 17 juli 2021, de finish van de Eiger Trail halen. Next step: professionele coaching zoeken, want roepen dat je dit wilt gaan doen is één, maar het ook daadwerkelijk doen is twee. Zo gezegd zo gedaan, de afspraak met René was snel gemaakt.

 

In 6 maanden tijd heb je ons klaargestoomd om 51 km en 3100 hoogtemeters te kunnen trailen in Zwitserland. Meerdere buitenlandse tripjes werden geannuleerd door covid-19, echter kwam jij altijd direct met een vervangend alternatief. Hoogte meters kunnen namelijk ook prima in Limburg of op de Utrechtse Heuvelrug gemaakt worden.

 

Wat ik prettig vond aan onze samenwerking is dat je schema’s maakt op maat (per week) en de duurlopen wist te combineren met Tessa. Je hield rekening met mijn vitamine B injecties en gaf me meer rust op momenten dat ik dat nodig had. De trainingsomvang was uitdagend, maar erg variërend en je was week in, week uit enorm persoonlijk betrokken. Als ik op zaterdag- of zondagochtend wakker werd zat er vaak al een succes appje in mijn inbox en dat geeft je echt een enorme boost.

 

René,  ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het was zwaar en soms een pittige uitdaging met onze sociale schema’s, maar al die voorbereiding uurtjes, de trail trainingsweek, eindeloos veel trainingen op pasfrequentie; het was het allemaal meer dan waard en heeft mij echt heel veel geholpen! We gingen als een speer die berg op, en hebben zelfs vanuit de organisatie complimenten gekregen omdat ze versteld stonden van onze (klim)prestatie. (En dat ZONDER stokken😉). 

 

Ga daarom graag door met je, samenwerken naar mijn volgende doel, een PR op de Amsterdam Marathon. 

 

Let’s Go!!"

 

 

- Renske Dilven, Amsterdam


Paul - fit geworden voor de marathon

"Dankzij de enorme toewijding en professionaliteit van René mijn eerste marathon volbracht. Missie geslaagd! Heel erg bedankt voor alle moeite: de aanmoedigingen, jouw trainingen en begeleiding en niet te vergeten het vertrouwen dat je gaf gedurende het hele coaching proces."

  

 

Paul Hendrix, Delft


Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284