Loopanalyse.

Eye-opening analyse van jouw looppatroon

Een loopanalyse geeft je inzicht in hoe je beweegt. Het is een geweldige tool om sneller te gaan lopen. Wil je weten hoe het met jouw looptechniek staat? Heb je last van terugkerende blessures en het vermoeden dat jouw looppatroon daarmee te maken heeft? Of heb je het gevoel dat jouw looptechniek je in de weg zit om sneller of verder te lopen?

 

Tijdens een uitgebreide loopanalyse leggen we jouw sterke en zwakke schakels bloot. Samen kijken we naar jouw looptechniek maar we willen ook weten hoe het met jouw fundament staat: hoe presteer je tijdens verschillende oefeningen die nauw met het hardlopen verbonden zijn. De analyse van jouw looptechniek en fundament geeft een geweldig beeld van waar je staat en dient bovendien als uitgangspunt om verder te verbeteren.

 

Wil jij ook beter en sneller lopen? Een loopanalyse is zowel op locatie als op afstand mogelijk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tools om sneller te worden. 

 

De loopanalyse maakt jouw persoonlijke loopstijl inzichtelijk. Het is het startpunt van waaruit je efficiënter kan gaan bewegen. Dat doen we door middel van specifieke aanpassingen, zowel in het lopen als daarnaast. Ik geef je de tools om te ervaren wat efficiënter lopen met je doet!

Elke loper is uniek.

 

Tussen individuele lopers bestaat een grote variëteit aan loopstijlen. Er is dan ook geen one-size fits all oplossing om looptechniek te verbeteren. Een goede loopanalyse is persoonlijk en houd rekening met jouw houding, jouw fysieke kenmerken en voorkeuren.


Waarom een loopanalyse?

Weten waar je staat. En de handvatten om jouw looppatroon te verbeteren.

In een uitgebreide loopanalyse constateren we jouw weak links en ik geef je direct de tools deze te verbeteren. 

 

Wat krijg je?

  • uitgebreide loopanalyse op locatie of online (1 uur 15 min)
  • doorgronding van jouw biomechanica met video analyse
  • duiding van jouw sterke en zwakke schakels
  • we kijken samen o.a. naar jouw looppatroon, jouw houding en het gebruik van bewegingsketens
  • ik geef je oefeningen, cues en drills die jou een betere loper maken
  • een geweldig uitgangspunt om jouw training verder op af te stemmen

Neem contact op voor meer informatie of om een loopanalyse in te plannen.

"Ik ben bij René terecht gekomen vanwege terugkerende blessures bij het lopen van lange afstanden. Alhoewel ik al jaren hardloop, bleef ik daarom toch steken bij 15km en pijn aan mijn benen en knie. Daarom dus een coach, en dat heeft me ontzettend geholpen. René stelde me op mijn gemak, maakte een zorgvuldige analyse, en gaf hele duidelijke feedback. Na afloop had ik niet alleen een setje oefeningen, maar ik begreep ook wáárom deze oefeningen mijn blessures zouden gaan voorkomen. En dat maakt een groot verschil bij het volhouden van de oefeningen. Sinds de analyse heb ik geen last meer van blessures, en loop ik veel sneller met minder inspanning. Een erg mooi resultaat, en ik zou een sessie zeker aanbevelen!"

 

Eric  //  Amsterdam

 

Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284