Trail Run Reizen

Wij bieden enkele geweldige trailvakanties (trail run reizen) aan. Een aantal keer per jaar kunnen we met een groep naar Frankrijk om onszelf uit te dagen op geweldige single tracks en ons te laten inspireren door de overweldigende omgeving. Ben jij toe aan een nieuw avontuur? Hieronder vind het je actuele aanbod: de Vogezen en de Chartreuse.

Online hardloopbegeleiding: beter hardlopen, betere techniek en sneller worden. Marathon begeleiding online.

De Chartreuse is een bergmassief in de Franse voor-Alpen. Het ligt ten noorden van Grenoble en ten zuiden van Chambéry op circa 9,5 uur rijden vanaf Utrecht. In een geweldig groene omgeving omringd door witte kalkstenen kliffen, kloven en bergweiden is het fantastisch trailen!

5 dagen | € 595,-

Marathonpakket: volledige marathon begeleiding. Online hardloopcoach met trainingsadvies, trainingsschema, voedingsadvies. Betere techniek, sneller lopen.

De Vogezen zijn een middelhoge bergketen Frankrijk, gelegen op een halve dag rijden van Utrecht. De relatief diepe dalen en hoge toppen (tot maximaal 1424m) in combinatie met het ruige karakter, maken de Vogezen een ideale uitvalsbasis voor trail avontuur!

4 dagen | € 495,-

Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284