Marathonpakket.

In 6 maanden naar jouw beste marathon.

Ben jij van plan om samen met jouw trainingsgroep een marathon te lopen? Met het marathonpakket van Let's Go Running worden jij en jouw trainingsgroep in 6 maanden van start tot finish begeleid naar jullie beste (of eerste) marathon! 

De marathon is één van de zwaarste, maar zeker ook één van de mooiste loopafstanden. Het vergt het uiterste van de loper, zowel fysiek als mentaal. Met het marathonpakket leer je precies wat er nodig is om de 42,195 kilometer zo goed mogelijk te overbruggen. Let's Go Running neemt jullie aan de hand bij alle aspecten van jullie marathon training: van looptrainingen tot kracht en herstel, van voeding tot techniek en motivatie. 

 

Ben jij toe aan jouw beste marathon? Samen gaan we ervoor!

Wat krijgen jullie?

6 maanden volledige online hardloopbegeleiding naar jullie marathon

Online intake en loopanalyse (60min)

Persoonlijke 4-wekelijks trainingsschema's 

Loop-, techniek- en krachttrainingen 

De trainingen worden aangepast aan de hand van jullie trainingsgegevens en feedback

Weekmail met advies om jullie proces naar de marathon te optimaliseren

Maandelijkse online groepssessie (60min)

Looptraining gericht op techniek/kracht om beter en efficiënter te gaan lopen (75min) en een tweede sessie 1 maand voor de marathon.

Onbeperkt contact met mij als coach

 

Prijs:

vanaf € 300,- per maand (va. 4 lopers, 6 maanden)

 

Online marathon begeleiding met het marathon pakket. Online hardloopbegeleiding naar de marathon. Rotterdam marathon. Amsterdam marathon. New York Marathon. Berlijn Marathon.

Wat zeggen anderen?

Online hardloop coach levert geweldige verbetering van hardloop prestaties. Met online hardloopbegeleiding naar een PR! Ook met marathon begeleiding.

Jurjen - PR op de marathon

"Door zijn enorme betrokken- en bevlogenheid weet hij je te motiveren en te triggeren om je doel te behalen."

Marathon begeleiding. Dankzij online hardloopbegeleiding onder 3 uur op de marathon gelopen. Marathon coaching.

Laurens - 2:58 op de marathon

"Een top trainer/coach die ik zeker kan aanbevelen!"

Online marathon begeleiding: super bedankt voor de online hardloop coaching

Anniek - liep de Amsterdam Marathon

"Ik heb uiteindelijk meer dan vijftien minuten van mijn PR kunnen lopen."


Wat levert het je op?

Begeleiding van start tot finish. 

Van looptrainingen, kracht- en looptechniek, voedingsstrategieën tot wat je moet doen in de laatste week voor de marathon. Ik sta altijd voor je klaar!

Lopen met een plan. 

Ontsnap uit de mediocre middle en zet met het Marathonpakket elke training opnieuw een stap dichter naar jouw doel. 

Verbetering van techniek. 

Door technisch beter te lopen, loop je makkelijker en sneller. Ik leer je waarom en hoe je een betere loper wordt.

Met plezier hardlopen. 

Gevarieerde trainingen die motiveren alles uit jezelf te halen. 

Verbetering van specifieke kracht en mobiliteit/elasticiteit. 

Word sterker en leer beter omgaan met de belasting van het hardlopen. Zet jouw zwakten om in kracht.

Persoonlijke begeleiding. 

Je krijgt persoonlijke coaching. Geen standaardwerk, maar afgestemd op wat jij nodig hebt.

Online groepssessies. 

Samen werken we naar jullie marathon toe. Tijdens de groepssessies bespreken we jullie voortgang, beantwoord ik jullie vragen en kijken we vooruit.

Live sessies. 

In de zes maanden zien we elkaar 2x "live". We plannen een sessie aan het begin van het proces om jullie uitgangspositie te bepalen en om direct jullie looptechniek te verfijnen. Tegen het einde van het proces plannen we een tweede sessie waarin we de puntjes op de i zetten.   

Hoe werkt het?

Meld je aan en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een intake gesprek via Zoom.

Tijdens de intake bespreken we jullie niveau en ambities, jullie trainingsmogelijkheden en wanneer jullie wil starten. We bespreken mijn methodiek en wat je exact van het Marathonpakket mag verwachten. Ik wil ook graag zien hoe jullie lopen en bewegen. Daarom kunnen je mij filmpjes sturen, zodat we deze direct kunnen analyseren en bespreken. Het is ook mogelijk om daarvoor een fysieke afspraak te plannen.

Jouw trainingen worden via Trainingpeaks verstrekt. Maak daarom een Trainingpeaks account aan en download de app. Ik stuur je een link zodat je direct aan mijn coach account wordt gekoppeld, of je kunt bovenstaande knop gebruiken om te koppelen. Vraag Trainingpeaks bij het koppelen van jouw horloge ook al jouw oude trainingsgegevens over te nemen. Dat geeft mij een goed beeld van hoe jouw training er tot dit moment uit ziet.

Marathon begeleiding. Online hardloopcoaching en persoonlijke hardloopbegeleiding om jouw doelen te bereiken. Begeleiding naar de marathon.

Let’s Go! Binnen één week na ons eerste contact staan jullie eerste persoonlijke schema's voor jullie klaar. Op basis van het vooraf besproken doel, jouw trainingen en jouw mogelijkheden volgen elke vier weken nieuwe trainingen die op dat moment bij je passen op weg naar het grote doel. Je ontvangt wekelijks een mail met aanvullende tools (advies over training, herstel, voeding, krachtoefeningen, techniek en motivatie) om jouw proces naar de marathon verder te verbeteren.

 

Uiteraard kun je mij tussentijds zo vaak als je wil bereiken en pas ik het schema aan daar waar nodig. 

Marathon begeleiding met het marathonpakket. Ondersteuning en begeleiding van start tot finish. Ingeschreven voor de Rotterdam marathon, Amsterdam marathon, New York Marathon of Berlijn marathon?

Onderdeel van het Marathon Pakket is een looptraining gericht op techniek en kracht. Daar staan we stil bij hardlopen als technische sport en laat ik je ervaren hoe je door middel van een goede looptechniek beter en sneller kunt lopen. Ook is deze training een ideaal moment om jullie uitgangspositie te bepalen. Ca. 1 maand vóór de marathon plannen we een tweede sessie.

Veel gestelde vragen.

Waarom 6 maanden? 

De marathon is een gigantische belasting. Om op de dag van de marathon het beste uit jezelf te kunnen halen, zal je daarop dus optimaal voorbereid moeten zijn. Dat vraagt ook een trainingsbelasting dat het lichaam aan moet kunnen. Met andere woorden: jouw lichaam moet belastbaar zijn om de trainingen nodig voor de marathon te kunnen verwerken en heel te blijven. Het doel is natuurlijk de marathon blessurevrij bereiken. Spieren passen zich eerder aan training aan dan pezen. Daar zullen we rekening mee moeten houden. Daarnaast moeten we rekening houden met acute én chronische adaptaties van het lichaam op training. Zo zullen bepaalde trainingseffecten zich eerder openbaren dan andere. Door voldoende tijd te nemen voor jouw voorbereiding kunnen we alle trainingseffecten bereiken en benutten. 

Hoe groot mag mijn trainingsgroep zijn?

Het marathonpakket (incl. online hardloopcoaching en persoonlijke trainingsschema's) is ingericht op een groepsgrootte van 4 tot 10 lopers. Het maandbedrag van € 300,- geldt voor 4 lopers (€ 75 per loper per maand). Is jullie groep groter dan 4 lopers? Dan betaal je per aanvullende loper € 65,- per maand. Een groep van 8 lopers betaalt dus € 560,- per maand.

Wat is het verschil tussen coaching Pro en het Marathonpakket?

Coaching Pro is online hardloopbegeleiding op maat. Het Marathonpakket gaat verder en benut de kracht van de groep: juist samen gaat het jullie lukken om de beste marathon te lopen. Met het Marathonpakket worden jullie gedurende het gehele marathon traject begeleid. Maandelijks hebben we een online sessie om de voortgang te bespreken, maar ook de grootste struikelblokken en hoe deze te boven te komen. En we zien elkaar twee keer gedurende het traject: één looptraining aan het begin om de uitgangspositie te bepalen en één looptraining een maand voor de marathon om de puntjes op de i te zetten.

Voor wie is het Marathonpakket geschikt?

De bedoeling van het marathonpakket is om jullie optimaal aan de start van de marathon te krijgen. Veel lopers trainen inefficiënt en onvolledig (vaak zonder het te weten) en laten in hun training dus veel liggen. Ongeacht fitness en niveau kan het Marathonpakket jullie helpen naar jullie beste of eerste marathon. 

Mijn marathon is over 5 maanden, kan ik toch met het marathonpakket starten?

Afhankelijk van jouw trainingsgeschiedenis en huidige fitness is het bij uitzondering mogelijk om te starten met het marathonpakket tot 20 weken voor jouw marathon. Het programma passen we dan op jouw specifieke vraag aan, zodat jij wel alle relevante (trainings)informatie ontvangt. De prijs van het marathonpakket blijft gelijk, ook al start je iets later. 

Mijn marathon is over 8 maanden, kan ik toch met het marathonpakket starten?

Wat goed dat je er vroeg bij bent! Je kunt je gewoon aanmelden voor het marathonpakket maar ik zal je tijdens de intake wijzen op andere begeleidingsvormen die je maanden voor de start van het marathonpakket kunt gebruiken. Je kunt Coaching Light of Coaching Pro kiezen voordat het marathonpakket van start gaat of we spreken iets ander af.

Voor welke marathons trainen lopers bij Let's Go Running?

Je kunt je met het Marathonpakket voorbereiden voor de klassieke voorjaars- (Rotterdam Marathon, Parijs Marathon) en najaarsmarathons (Eindhoven Marathon, Amsterdam Marathon, Berlijn Marathon, London Marathon). Uiteraard kan de voorbereiding ook leiden naar de New York Marathon, de Boston Marathon of Tokyo Marathon. Met de online hardloopbegeleiding zullen jullie altijd optimaal aan de start staan.   

Wij willen eigenlijk geen marathon lopen maar een trail wedstrijd, ultrarun of ander evenement. Kunnen wij dan ook met het Marathonpakket starten?

Ja. Als jullie samen voor één doel willen gaan, dan begeleid ik jullie daar naartoe. Dat hoeft niet per se een marathon te zijn.

Nog niet overtuigd, heb je een vraag of heb je misschien een ander voorstel voor begeleiding? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284