Slimmer trainen, beter presteren.

Duurzaam en efficiënt hardlopen door optimale begeleiding

Ik begeleid en coach lopers (en andere duursporters) van elk niveau. Of je nu een startende loper bent of strijdt om de winst in een wedstrijd. Wil je starten? Neem contact met mij op!

Welkom bij Let's Go Running! Hardloopcoaching en begeleiding om jouw doelen te bereiken. Coaching pusht je op de juiste momenten maar remt je ook af als je jezelf voorbij loopt.

Wil je een halve of hele marathon lopen, je snelheid verbeteren of een bepaald prestatieplateau doorbreken? Of wil eindelijk blessurevrij hardlopen, het plezier in de sport hervinden of zoek je nieuwe motivatie? 

 

Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of twijfel je wanneer je wat moet doen?

 

Als trainer en coach bied ik hardloop coaching en hardloopbegeleiding voor zowel beginnende als gevorderde lopers, waarbij we jouw traject samen afstemmen op jouw persoonlijke ambities, wensen en mogelijkheden.


Hardloopbegeleiding door juiste coaching, afstemmen van belasting en belastbaarheid, het toepassen van de juiste prikkels op het juiste moment (denk aan korte of juiste lange intervallen), blessures voorkomen om sneller te worden.

Coaching voor elk niveau, en voor elke afstand. 

 

Jouw trainingsschema en bijbehorende belasting wordt continu afgestemd op jouw belastbaarheid. Dat dynamische karakter is de sleutel tot succes, en net zo belangrijk voor de beginnende als gevorderde loper. Hardloopcoaching gaat daarmee nét even verder dan een (persoonlijk) trainingsschema. Een schema op maat dus. 

Altijd optimale begeleiding.

 

Ik bewaak je voortgang en houd je herstel in de gaten. We kunnen sparren over jouw jaarplanning, of zelfs meerjarenplanning, over eventuele wedstrijden, doelen etc. Tussendoor mag je mij altijd e-mailen, appen of bellen als dat nodig hebt. Ik geef je feedback op je belangrijkste trainingen en technische aanwijzingen als ik denk dat je daar beter van gaat lopen. Het doel: jij, maar dan beter, fitter en sneller!


Online hardloopcoaching voor € 65 per maand.

Je krijgt persoonlijke coaching. Geen standaardwerk, maar afgestemd op wat jij nodig hebt.

Wat krijg je?

 • Een persoonlijke intake om jouw startniveau en ambities te bepalen
 • Elke vier weken een persoonlijk én dynamisch trainingsschema
 • Continu monitoring van je belasting en belastbaarheid
 • Jouw schema wordt indien nodig tussentijds aangepast 
 • Zo vaak als nodig overleg met mij als coach per mail, app of telefoon
 • Loopanalyse met videofeedback met enkele key aandachtspunten
 • Optie voor "live" intake: analyse looptechniek en fundament
 • Realistische jaarplanning op basis van jouw doelstellingen
 • Begeleiding via TrainingPeaks (zeer gebruikersvriendelijk)
 • Je kunt de begeleiding in overleg per maand stopzetten of verlengen.
Hardloopbegeleiding moet ook leuk zijn: voldoende variatie in trainingen is dan een vereiste. Trainingsschema of hardloopschema 5km of 10km

 

Hoe werkt het?

Zin om te starten? Zodra je je hebt aangemeld via het contactformulier of e-mail, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je ontvangt aansluitend een persoonlijke vragenlijst waarin je jouw uitgangsniveau en ambities beschrijft. Uiteraard wil ik weten hoe stevig jouw fundament (kracht, mobiliteit) is en hoe jouw looppatroon eruit ziet.

 

Binnen een week na de intake kun je aan de slag! Ik stel jouw persoonlijke trainingsschema op voor de eerste vier weken. Op basis van jouw gegevens en feedback verstrek ik elke vier weken een nieuw trainingsschema voor je. Vanaf je eerste training hebben we regelmatig contact over je voortgang. Via e-mail, app of telefoon, wat voor jou het beste werkt.

 

Ik verstrek jouw schema via TrainingPeaks, een online trainingsplatform waar ik nauwkeurig kan werken met data van vrijwel alle trainingshorloges (bv. Garmin, Polar, Suunto). 

 "Mijn stijl?

 

Ik spoor je aan en motiveer,

maar rem je ook af als je te hard van stapel loopt.

 

Gezond trainen

met plezier (zonder blessures)

staat voorop!"


Ben jij toe aan een volgende stap? En wil je meer uit jouw training halen? 

Heb je een vraag? Neem contact met mij op.


Let's Go Running!

René Koolwijk

rene@letsgorunning.nl

AMSTERDAM | RHENEN | WAGENINGEN

BTW: NL002114327B08 | KVK: 66166284